RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Akustinis grupės „Biplan“ koncertas

Anykščių koplyčia / Pasaulio anykštėnų kūrybos centras
Anykščių koplyčia / Pasaulio anykštėnų kūrybos centras ▶
Vilniaus g. 36, LT-29145 Anykščiai
2012 m. kovo 21 d. - 18:00
Kaina nuo 15 Lt
Renginys vyko prieš 4411 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Ar jau girdėjai grupę „Biplan“ grojant akustiškai? Muzikantai Anykščių koplyčioje panardins klausytojus į ramios ir romantiškos muzikos garsus – į plačiuosius skliautus pasklis dar negirdėtos „Biplan“ dainų akustinės versijos. Naujas žingsnis spalvingoje grupės istorijoje groti Anykščių koplyčioje – geros ir kokybiškos muzikos dozė kiekvienam.

Grupė „Biplan“ susikūrė 1995 metais, o jau 1997-aisiais įžengė į plačiąsias auditorijas ir pradėjo ilgą draugystę su gerbėjais; kas galėjo pamiršti jų 1998 m. ištartą Labas Rytas, kuris iki šiol išlikęs „Biplan“ vizitine kortele. Per visus kūrybos ir gyvavimo metus jie išleido 16 albumų ir singlų Lietuvoje ir užsienyje, ir kiekviena daina ar albumas skyrėsi nuo prieš tai buvusio, todėl grupę galima vadinti nuolat besikeičiančia, pulsuojančia. Nuolatiniai įvairių festivalių dalyviai Lietuvoje ir Europoje, taip pat daugelio lietuviškų apdovanojimų nugalėtojai grįžta su nauju singlu „Plius/Minus (Viskas bus gerai)“.

Grupė „Biplan“ pasiilgo savo gerbėjų visoje Lietuvoje ir pradeda jų lankymo turą. Kovo 21 dieną Anykščių koplyčioje, 18 valandą tau ir tavo draugams gros „Biplan“.
Akustinis grupės „Biplan“ koncertas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai