RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

J. Murrello spektaklis „Memuarai“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2001 m. rugsėjo 18 d. - 18:00
Kaina - Lt
Renginys vyko prieš 8255 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Anykščių kultūros rūmuose rugsėjo 18 diena 18 valandą galėsite išvysti spektaklį J. Murrello „Memuarai“. Režisierė Dalia Tamulevičiūtė.

„Memuarai“
- žiūrovų pamėgtas spektaklis apie garsiąją prancūzų aktorę Sarą Bernard (1845-1923). Užkariavusi viso pasaulio scenas, ji savo amžininkams buvo tapusi ekstravagantiškų madų ir skandalingo elgesio etalonu. Ši moteris aplink save subūrė įdomiausius ir geidžiamiausius to meto vyrus.

Režisierę D. Tamulevičiūtę sudomino paskutiniai didžiosios aktorės gyvenimo metai. Atsiskyrusi nuo pasaulio, vieniša, sunkiai serganti Sara Bernard diktuoja savo prisiminimus nerangiam, truputį juokingam, bet ją dievinančiam sekretoriui. Kelionės po prisiminimus, senų aistrų ir nepakeliamų kančių blyksniai - visa tai susikoncentravo šiame spektaklyje.

„Memuaruose“ vaidina tikras Jaunimo teatro žvaigždžių duetas - aktorę Nijolę Gelžinytę žiūrovai prisimena kaip nemirtingąją Modę iš spektaklio „Haroldas ir Modė“. Ir štai dabar naujas vaidmuo - persikūnijimas į Sarą Bernard, kurią nepaisant visų jos klaidų Nijolė Gelžinytė parodo kaip nuostabiai šviesią, išties didingą asmenybę. Jos priešybę, iš pažiūros pilką ir kuklų sekretorių vaidina aktorius Rolandas Kazlas, sugebantis bet kokią pilką vidutinybę paversti žaižaruojančiu emocijų, sąmojo ir kraštutinybių koncentratu.

Visa ši šauni spektaklio kūrėjų komanda garantuoja - „Memuarai“ bus įdomūs nuo pirmos iki paskutinės minutės.
J. Murrello spektaklis „Memuarai“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai