RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Kviečia burtininkė Anželika Tamaš - Pirmoji diena

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
1990 m. lapkričio 13 d. - 19:00
Kaina - rb
Renginys vyko prieš 12208 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kas gi yra likimas? Ar galima savo likimą pakeisti, kaip nori pakoreguoti? O gal protingiausia - nesipriešinti, paklusti savajai lemčiai. Kas lemia žmogaus, o kas - tautos likimą? Kaip šiandieniniam žmogui susigrąžinti prarastąją harmoniją su gamta ir dangumi, su žeme ir savimi pačiu? Kaip jam šiandien apsisaugoti nuo asmenybę ir psichiką griaunančių veiksnių? Ką žmogaus gyvenime lemia žvaigždės, po kuriomis jis gimė, vieta, metų laikas? Ką lemia jo vardo ir pavardės raidės, jų skaičius?

Į šiuos ir daug kitų klausimų pabandysime atsakyti bendraudami su Anželika Tamaš (vadinama burtininke) lapkričio 13 dieną 19 val. Anykščių kultūros rūmuose.

Anželika Tamaš skaito paskaitas apie pagoniškuosius tikėjimus ir papročius, mūsų protėvių pasaulėjautą ir pasaulėžiūrą, baltų mistiką.
Kviečia burtininkė Anželika Tamaš - Pirmoji diena
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai