RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Roko grupės „Veidrodis” koncertas - Rokas, mada, erotika... - II koncertas

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
1989 m. lapkričio 3 d. - 21:00
Kaina - rb
Renginys vyko prieš 12592 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Tikriausiai roko grupės „Veidrodis” jums pristatinėti nereikia. Ši grupė vėl gana kovingai nusiteikusi koncertiniam sezonui. Tai liudija nauja programa, kurioje išgirsite pačius stipriausius ir labiausiai pavykusius kūrinius.

Atvažiuoja tikra šou programa. Šviesos ir ugnies žaismas perkels jus į fantasmagorinį pasaulį - elektroninio roko pasaulį. Čia jūs rasite tai, ko sieloje trūksta, nors trumpam užsimirš tas monotoniškas gyvenimas už salės durų.

Scena, artistai ir publika - tai bendra visuma, kuri nors trumpam atras naujus ir primirštus pojūčius, supras, kad gyvenimas gali būti ir stebuklingas.

Tebūnie jis laisvas ir gražus! Tokį devizą pasirinko „Veidrodis” ir „Ramunės” koncertinio susivienijimo Mados teatro speciali grupė. Kodėl drovėtis to, kas sukelia susižavėjimą, kas malonu akiai! Juk niekada ir niekam nebuvo svetimas moters kūno grožis, kokiais žodžiais jį bemaskuotum - seksas, pornografija, striptizas. Ar ne tiesa?

Roko grupės „Veidrodis” ir Mados teatro koncertas naujas ne tik savo turiniu, bet ir forma. Gal būt šiek tiek neįprastas, tačiau, manome, jis kiekvienam taps mažyte širdies švente. To jums nuoširdžiai linki grupės „Veidrodis” vyrai ir Mados teatro merginos, garso inžinieriai, apšvietėjai, pirotechnikai.

Kazimieras Venclova. Programos direktorius.
Roko grupės „Veidrodis” koncertas - Rokas, mada, erotika... - II koncertas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai