RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Grupės „Horoskopas“ koncertas

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
1989 m. gegužės 28 d. - 20:00
Kaina - rb
Renginys vyko prieš 12745 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Horoskopas

Kolektyvas susikūrė 1987 metų pradžioje. Įrašė kasetę, kurios pirmoji pusė vadinasi „Atmink madona, ir mane“, o antroji - „Mano gyvenimas - rokas“.

Nuo susikūrimo pradžios keitėsi kolektyvo sudėtis ir muzikinis stilius. Kiekvienas naujas muzikantas atnešdavo kažką naujo, įdomaus. Grupės nariai domėjosi ir „heavy metal“ ir „hard“ roku, klasika ir džiazu. Todėl kolektyvo muzikoje atsispindėjo įvairių stilių sintezė. Kūrybiniai ieškojimai davė rezultatus. Grupė tapo profesionali, surado savo individualų veidą. Šiuo metu kolektyvas groja „hard“ roką.

Horoskopas“ dalyvavo daugelyje festivalių: „Lituanica 87“, „Lituanica 88“, 1987-ųjų, 1988-ųjų metų lietuviško roko šventėse, „Heavy suvi“ (Taline), „Rock kurjer“ (Kijeve), „Jūros perlas“ (Liepojoje), „Muzikos ritmai“ (Jūrmaloje), tarptautiniame festivalyje „Kaunas 88“, kuriame buvo pripažinta geriausia „Hard“ stiliaus grupe.

1988 metais grupė pateko į populiariausiųjų grupių dešimtuką. Šiuo metu kolektyvas sėkmingai koncertuoja Lietuvoje su nauja programa, kuri vadinasi „Pirmyn, Laisvoji Lietuva“. Ir visus, kurie myli muziką, kviečiame į savo koncertus.

HoroskopasAnykščiuose koncertuos gegužės 28 dieną 20 val.

Irina Žeglova
Kolektyvo administratorė
Grupės „Horoskopas“ koncertas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai