RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

„Socialinis taksi” - sėkmės istorija / Susitikimas su kandidate į Anykščių rajono merus Sonata Veršelienė

Anykščių menų inkubatorius / Menų studija
Anykščių menų inkubatorius / Menų studija ▶
J. Biliūno g. 53, LT-29110 Anykščiai
2023 m. sausio 10 d. - 10:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 471 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Socialinis taksi” - sėkmės istorija

Kartu su komanda kandidatė į Anykščių rajono merus Sonata Veršelienė, turinti nemažą patirtį socialinių paslaugų srityje, organizuoja šį renginį norėdama informuoti rajono gyventojus apie galimybes turėti „socialinio taksi” paslaugą.

Renginio svečias - Liutauras Vičkačka - VšĮ „Socialinis taksi” direktorius, sukaupęs šešerių metų darbo patirtį socialinėje politikoje. Dirbęs LR Socialinės apsaugos ir darbo ministro patarėju, grupės vadovu. Jo veiklos sritys - skurdo ir socialinės atskirties mažinimas, kuriamos ir plėtojamos žmonių su negalia mobilumo programos Lietuvoje.

Socialinis taksi” teikia pavėžėjimo paslaugas negalią turintiems asmenims – galimybę nevaržomai judėti, tapti mobilesniais, gyventi aktyvų socialinį gyvenimą. Programa nėra vien negalią turinčių žmonių vežiojimas – tai ir pagalba išeinant iš namų, daiktų nunešimas, įsodinimas, palyda ir viskas, kas užtikrina asmens, turinčio negalią, savarankiškumą ir nepriklausomybę. Ši paslauga užtikrina efektyvų judėjimo negalią turinčių žmonių kelionių organizavimą į ekonominio ir socialinio užimtumo vietas (darbą, įvairias organizacijas, ligoninę, universitetą, kiną, teatrą, parduotuvę, susitikimus). Didelis dėmesys skiriamas paslaugos kokybei, automobilio vairuotojai-asistentai apmokyti būtinosios pagalbos, bendravimo įgūdžių. Tuo pačiu dalyvaujama ir negalią turinčių asmenų įdarbinime.

Kviečiame registruotis:

Sonata Veršelienė +37067884456

Arba užpildžius šią formą

Politinė reklama
„Socialinis taksi” - sėkmės istorija / Susitikimas su kandidate į Anykščių rajono merus Sonata Veršelienė
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai