RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Grupės „The Schwings Band“ koncertas

Anykščių koplyčia / Pasaulio anykštėnų kūrybos centras
Anykščių koplyčia / Pasaulio anykštėnų kūrybos centras ▶
Vilniaus g. 36, LT-29145 Anykščiai
2021 m. spalio 6 d. - 18:00
Kaina 10 €
Renginys vyko prieš 906 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
2021 m. spalio 6 d. (trečiadienį), 18 val. Koplyčioje–Pasaulio anykštėnų kūrybos centre (Vilniaus g. 36, Anykščiai) koncertuos lietuviško svingo veteranai  - „The Schwings Band“!

Muzikantai: Remigijus Rančys (saksofonai, vokalas), Richardas Banys (pianinas), Denis Murašov (kontrabosas), Gediminas Stankevičius (mušamieji).

The Schwings Band“ – svingo ir Naujojo Orleano džiazo stiliaus ansamblis, kurį 2011 m. Vilniuje subūrė multiinstrumentalistas Remigijus Rančys. Grupė akimirksniu sulaukė stulbinančio populiarumo ir džiugino muzikos mylėtojus ne tik Lietuvos džiazo klubuose bei festivaliuose, bet ir užsienio turuose. „The Schwings Band“ koncertavo Didžiojoje Britanijoje, Šveicarijoje, Vokietijoje, Ispanijoje, Graikijoje, Danijoje, Suomijoje, Lenkijoje, Estijoje bei Rusijoje. 2019 m. išleisti grupės albumai „Teisutis“ ir „Fyodor“ tarpo muzikos įrašų platformos „Bandcamp“ džiazo/svingo kategorijos bestseleriais TOP 1. Įdomu tai, kad statistiškai pagrindiniai ansamblio klausytojai yra ne iš Lietuvos, o JAV, Vokietijos ir Italijos melomanai. Paskutiniai išleisti ansamblio albumai gavo itin palankius vertinimus svingo muzikos podkaste „Hey Mister Jesse“.

Bilieto kaina – 10 eur.
Grupės „The Schwings Band“ koncertas
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai