RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Projektas „Muzikos garsų spalvos“ (2018) - Tarptautinė muzikos grupė „Bandingo“

Troškūnų Švč. Trejybės bažnyčia
Troškūnų Švč. Trejybės bažnyčia ▶
Vytauto g. 1, LT-29306, Troškūnai, Anykščių rajonas
2018 m. rugpjūčio 25 d. - 18:00
Kaina 6 €
Renginys vyko prieš 2071 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Tęsiame Spalvotų muzikos vakarų cikląTroškūnuose. Šį kartą kviečiame tuos, kurie mėgsta muziką - ŠOKIO RITMU. Tarptautinė muzikos grupė „BANDINGO“. Bilietai parduodami prieš koncertą.

Bandingo – jauna, energinga ir daugiakultūrė grupė, jungianti muzikantus iš Lietuvos, Danijos ir Norvegijos. Įkvėpta tokių atlikėjų, kaip Medeski Scofield Martin & Wood, Jimmy McGriffin, King Curtis and The Meters.

Kolektyvo sumanytojai Donatas Petreikis ir Jeppe Bredahl, susipažinę Danijoje, sumanė suburti grupę Bandingo, kuri spinduliuotų pozityvą, skatintų žmones šokti ir šypsotis. D. Petreikis – savęs neribojantis ir į stiliaus rėmus nesistengiantis įsisprausti atlikėjas pasitelkęs savo šarmą pakvietę kitus du pakvaišusius muzikantus, kurių požiūris puikiai sutapo su grupės ideologija. Taip prie Bandingo prisijungė Gunnar ir Mindaugas.

Ši grupė atlieka originalią muziką, įkvėptą funk‘o dvasios ir iš klausytoju nesitiki nieko kito kaip tik gerų emocijų šokių rimtu. 
Projektas „Muzikos garsų spalvos“ (2018) - Tarptautinė muzikos grupė „Bandingo“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai