RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Anykščių Miško festivalis (2018) - Panirimas į mišką

Medžių lajų takas
Medžių lajų takas ▶
Miško g., Anykščiai
2018 m. birželio 22 d. - 09:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 2134 d.
   
Nuotraukų: 37
DekoracijosTipis - ParodaFestivalis
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Anykščių Miško festivalis (2018) - Panirimas į mišką

Anykščių Miško festivalis
/ Anykščiai Forest Festival - Birželio 20 - 24 d. Anykščiuose
.

Miško festivalis - tai bendruomeniškas sambūris, todėl mes neprekiaujame bilietais, bet kviečiame prisidėti kuriant šventę ir vystant diskusijas, kitaip tariant, siūlome visiems tapti festivalio šeimininkais. Renginys bus toks, kokį jį sukurs visi susirinkusieji. Beveik visi programos renginiai bus nemokami, o prisijungti galima bet kurią festivalio dieną ar atvykstant į atskirus festivalio renginius. Norintieji festivalio metu apsistoti miške, galės stovyklauti Anykščių regioninio parko stovyklavietėse, kitiems siūlome apsistoti mieste. Kviečiame kurti šventę be šiukšlių ir išvengti renginiuose susidarančių plastiko kalnų, tad prašome festivalio dalyvius su savimi atsivežti daugkartinio naudojimo indus: dubenėlį, puodelį, stalo įrankius. Pagrindinėje festivalio stovykloje festivalio svečius maitins “Sveikoninė,” o Šimonių girioje visi kviečiami prisidėti prie suneštinio stalo.

TREČIOJI FESTIVALIO DIENA (22 d. Penktadienis):

(Miške gyvensime gamtos ritmu, tad laikai orientaciniai)

13:30 - Rob McBride (Anglija) „Tree Hunter“

15:00 - Kūrybinės dirbtuvės: Miško judėjimo kūrimas / Setting up a Forest Movement, EMA - Estijos aplinkosauginis judėjimas ir pilietinis judėjimas Gyvas miškas.

16:30 - „Miškas - mokykla“ - pokalbis apie kitokį švietimą su Simona Vaitkute (Big Tent Camps, LT) ir Joel Mowdy (Green School, Bali ir JAV).

17:30 - Pažintis su Melkio mokykla ir Miško darželiu.

18:00 - „Keliaujantis akmuo“ poezijos rinkinio pristatymas, dr. Giedrius Alkauskas - kompozitorius muzikologas, matematikas ir poetas.

19:30 - Dr. Qing LiŠinrin-joku: panirimo į mišką menas ir mokslas - kaip medžiai padės jums rasti sveikatą ir laimęJaponijos miško medicinos asociacijos prezidento, miško terapijos eksperto paskaita ir seminaras (išankstinė registracija) (Japonija).

21:00 - SEN SVAJA naujojo albumo koncertas „Pelkių kraitis“.

Anykščių Miško festivalis (2018) - Panirimas į mišką

23:00 - Filmo „Raganos Baba Jagos sunaikinimas“ premjera Lietuvoje (JAV).

Festivalio metu taip pat veiks „Vabzdžių viešbutis“, „Basų kojų takas“, „Miško klausymo stotelė“, „Aitvarų dirbtuvės“, „Vaikų tipis“.

---

KETVIRTOJI FESTIVALIO DIENA (23 d. Šeštadienis)
Anykščių Miško festivalis (2018) - Panirimas į mišką
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai