RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Kino filmas „Zero 3“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2017 m. kovo 7 d. - 18:00
Kaina 4 €
Renginys vyko prieš 2604 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kovo 7 d. 18 val. Anykščių kultūros centre kino filmasZero 3“.

Žan­ras: Komedija, lietu­viškas, korupcinė veiksmo komedija

Sukurta: Lietuva

Plat­in­to­jas: Cin­ema Cult Dis­tir­bu­tion, UAB

Kino teatru­ose nuo: 27.01.2017

Trukmė: 1h 30 min

Cen­zas: Suau­gusiems nuo 18 metų

Kai į skan­dalą su narkotikais įsi­painio­jusi prokurorė paskel­bia auk­cioną aukšči­au­sios valdžios korup­ciją įro­dančiai medži­a­gai, rinkimus beviltiškai pralaim­inčios opozi­ci­jos lyderis pasiryžta padaryti bet ką, kad tik pajėgtų sumokėti didži­ausią kainą, net jeigu reiktų paimti labai rizik­ingą paskolą. Viską aukš­tyn kojomis apverčia į sustyguotą kyšininkav­imo mech­a­nizmą netikė­tai įsi­painio­jęs, pasku­ti­nis iš Lietu­vos dar nepabėgęs pabėgėlis. Kertines valdžios insti­tu­ci­jas apraizgęs neat­sakingumo, korup­ci­jos ir bukumo voratin­klis staiga susivelia į gremėzdišką, neiš­narplio­jamą aistrų bei interesų raiz­ga­lynę, puikiai iliustruojančią, kaip iš tiesų funkcionuoja Lietu­vos valstybė.

Korupcinė veiksmo komedija „Zero 3“ - tai negailestin­gas pasišapy­mas iš nese­niai per šalį nuvil­ni­ju­sios rinkim­inės ister­i­jos, korumpuo­tos polit­inės sis­te­mos ir lietu­viško pramogų pasaulio.

Filme vėl pamatysite pamėg­tus „Zero“ per­son­ažus, kuri­uos įkūnija Inga Jankauskaitė, Ramū­nas Cicėnas, Rimantė Val­iukaitė, Gytis Ivanauskas, Min­dau­gas Pap­inigis, Kęs­tutis Jakš­tas, Ramū­nas Rudokas, Andrius Bialobžeskis ir kiti.

Kino filmas „Zero 3“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai