RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Kino vakaras - Kunigo naudą velniai gaudo (2015 m.)

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2016 m. kovo 2 d. - 18:00
Kaina - €
Renginys vyko prieš 2974 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Anykščių kultūros cen­tre kino vakaras. 2016 m. kovo 2 d. 18 val. KUNIGO NAUDĄ VEL­NIAI GAUDO (2015M.)

Klasika tapu­sios Lietu­vos rašy­to­jos Žemaitės apsaky­mas „Kunigo naudą vel­niai gaudo“ įkvėpė filmo „Moterys melu­oja geriau. Kristina“ kūrėjus perkelti šią istoriją į kino ekranus. 1903 metais parašyta apysaka, komiškai atgims dau­giau nei po 100 metų.

Trijų kvaišų - Bruto (akt. Jonas Gri­cius), Neto (akt. Šarū­nas Banevičius) ir Remigučio (akt. Min­dau­gas Pap­inigis) - tob­u­las planas pasipel­nyti nueina vel­niop. Kol Bruto ir Neto, suči­upti įtarti­nos rep­utaci­jos „ver­slininko“ Alek­san­dro (akt. Kęs­tutis Jakš­tas), kovoja už būvį, Remigutis sprunka į savo gimt­inę – mažą miestelį. Jame tikė­dama­sis surasti ramybę ir, gal­būt, dar kartą pasipel­nyti. Tačiau jis nežino, kad ir čia jau dedasi krau­piai juokingas krim­i­nalas, kuris atvil­ioja ir įniršusį Alek­san­drą su nau­jais savo „įkaitais“.

Remigučio gimt­inėje taip pat laukia jį mylinti ir ves­tu­vių trokš­tanti Birutė (akt. Toma Vaške­vičiūtė). Tad jam tenka ne tik sug­alvoti „planą B“, kaip dar labiau praturtėti, bet ir slap­stytis nuo supanči­oti jį trokš­tančios Birutės bei kerštu alsuo­jančio Aleksandro.

Nuo­taikingame, kupiname nuo­tykių, juoko ir krim­i­nalo filme „Kunigo naudą vel­niai gaudo“ išvysite tai, kas nutinka, kuomet pasitaik­ius tin­kamoms aplinky­bėms, kaimynų „nagai užsiriečia tik į save“.

Režisierius: Alvy­das Šlepikas

Sce­nar­i­jus: Rolan­das Skaisgirys, Justina Dirsė

Vaid­ina: Min­dau­gas Pap­inigis, Toma Vaške­vičiūtė, Jonas Gri­cius, Šarū­nas Banevičius, Kęs­tutis Jakš­tas, Povi­las Lau­rinkus, Vaido­tas Mar­ti­naitis, Asta Baukutė, Jonas Braškys, Lar­isa Kalpokaitė, Laimutė Štrimaitytė.

Žan­ras: Komedija.

Trukmė: 1,5 val.
Kino vakaras - Kunigo naudą velniai gaudo (2015 m.)
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai