RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Anykščių pavasario blusturgis

Vyskupo Antano Baranausko paminklas
Vyskupo Antano Baranausko paminklas ▶
A. Baranausko skveras, Anykščiai
2018 m. balandžio 29 d. - 11:00
Kaina 0 €
Renginys vyko prieš 2182 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Ar tavo spintoje, verandoje, sename lagamine sukaupta krūva drabužių ir kitų morališkai atsibodusių dalykėlių, ir juos norėtum paleisti naujam gyvenimui, o gal pakeisti naujais?

Galbūt turi slaptą hobį: mezgi, siūni, veli ar lipdai ir nori visiems apie tai pranešti ir užsidirbti? Gal esi puikus sodininkas / daržininkas ir nori pasidalinti sodinukais bei patirtimi? Ar tavo bitės neša skaniausią medų, o sūnus kepa gardžiausius sausainius? Močiutė mezga pačias gražiausias kojines ar turi visą vazų kolekciją, o knygos, jau perskaitytos ne vieną kartą, nori pasiekti naujus namus?

Jei taip - labai tavęs laukiame Anykščių pavasario blusturgyje - pats geriausias metas susitvarkyti, atsinaujinti, pabendrauti ir pasidžiaugti pavasariu ir bendryste! Nepamiršk paskatinti savo artimo ir jo pasiimti į pavasario blusturgį.

Blusturgis vyks balandžio 29 d. (sekmadienį) nuo 11 iki 15 val., Vyskupo skvere, jei bus prastas oras persikelsime į buvusias viešbučio „Puntukas“ patalpas.

Visi norintys prekiauti / keistis kviečiami registruotis el. paštu: anyksciublusturgis@gmail.com arba skambinti numeriu 862510801.

Blusturgio metu bus galimybė renginį paremti savanoriškai - finansiškai, o neparduoti, nepakeisti daiktai galės būti paaukoti.

Nori prisidėti ar turi pasiūlymų - susisiek. Blusturgyje laukiami visi su visomis idėjomis.
Anykščių pavasario blusturgis
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai