RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

Šou vaikams „Balerina prieš slibiną“

Anykščių kultūros centras
Anykščių kultūros centras ▶
A. Baranausko a. 2, LT-29132 Anykščiai
2018 m. kovo 4 d. - 12:00
Kaina nuo 6 €
Renginys vyko prieš 2216 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Kovo 4 dieną, 12 valandą Anykščių kultūros centre, šou vaikams „Balerina prieš slibiną“.

Pilnas staigmenų, burtų ir triukų, su „skraidančios“ akrobatės ir tikros balerinos šokiu - naujas, interaktyvus ir pamokantis šou vaikams „Balerina prieš Slibiną“. Tai - linksma, jautri ir nepamirštama istorija apie balerinos ir jos mamos susitaikymo kelionę, kurios metu laukia netikėtos pažintys su vaikų širdis jau spėjusiais užkariauti filmukų personažais.

Ko galime išmokti iš linksmųjų pakalikų? O Šreko? Kuo balerinai gali padėti pats greičiausias pasaulyje lenktyninis automobilis?

Spektaklio metu jūs išvysite „skraidančią“ akrobatę, ant pirštų galiukų šokančią baleriną, savo uodega po salę mosuos beveik tikras Slibinas, pavogęs balerinos mamą.

Ar balerina sugebės atsiprašyti mamos? Ar mama supras savo klaidas? Kodėl Slibinui neskani manų košė? Ir ką daryti visiems vaikams, kurie nesutaria su savo mamomis? Kiekvienas - ir vaikas, ir suaugęs - ras atsakymus. Ir galės juos pasakyti garsiai!

Spektaklio žiūrovų laukia ypatinga staigmena – tikri burtai ir sprogimai, kuriuos pademonstruos tikra chemijos žinovė - panelė Molekulė.

Jeigu ieškote nepakartojamų įspūdžių, jeigu norite daugiau laiko praleisti su savo vaiku, jeigu siekiate išmokyti savo vaiką kažko naujo ir teisingo - šis šou yra Jums!

Ateikite! Jūsų laukia Balerina, jos Mama, Slibinas, skraidanti Akrobatė, ponas Pasakotojas, panelė Molekulė ir kt. Pažadame - šio susitimo nepamiršite visą gyvenimą!

Bilieto kaina: 6 - 7 Eur.
Šou vaikams „Balerina prieš slibiną“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai