RENGINIŲ KALENDORIUS

RENGINIŲ KATEGORIJOS
RENGINIŲ ARCHYVAS
RENGINIŲ STATISTIKA

RKL sezono namų rungtynės - Anykščių „KKSC Elmis“ - Kauno krepšinio akademija „Snaiperis“

Sporto kompleksas „Nykščio namai“
Sporto kompleksas „Nykščio namai“ ▶
Liudiškių g. 18, LT-29130 Anykščiai
2017 m. gruodžio 15 d. - 19:30
Kaina 0 €
Renginys vyko prieš 2324 d.
   
Nuotraukų: 0
Nuotraukų nėraNuotraukų nėraNuotraukų nėra
Videoklipų: 0
Videoįrašų nėraVideoįrašų nėraVideoįrašų nėra
Gruodžio 15 dieną (penktadienį) AnykščiųKKSC-ElmisRegionų krepšinio lygos (RKL) rungtynėse namuose surems ginklus su tiesioginiais turnyrinės lentelės varžovais – KaunoSnaiperiu“. Abiems komandoms tai paskutinės rungtynės šiais metais, todėl abu klubai sieks pasigerinti pozicijas B grupėje ir šventes pasitikti pergalingomis nuotaikomis.

Ramūno Šližio auklėtiniai prieš kiek mažiau nei mėnesį iškovojo pirmąją pergalę, o po jos įkrito į duobę ir patyrė keturias nesėkmes iš eilės. Tuo tarpu oponentai savo sąskaitoje turi dvi pergales ir septynias nesėkmes, taigi pergalė Anykščių klubui suteiktų galimybę pakilti iš priešpaskutinės vietos B divizionoB grupėje.

Varžovų stovykloje pagal statistinius rodiklius labiausiai išsiskiria Karolis Kubilius, savo ekipoje pasižymintis geriausia kova dėl atšokusių kamuolių, geriausiu kamuolio skirstymu komandos draugams ir pavyzdiniu naudingumu.

Lengvasis krašto puolėjas per beveik 26 aikštelėje praleistas minutes pelno po 13,4 taško, atkovoja po 5,8 kamuolio, atlieka po 2,9 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 15 naudingumo balų. Kauniečių puolėjas pasižymi geru pataikymu iš tolimų distancijų, tritaškius jis meta 50 procentų taiklumu.

Rezultatyviausias „Snaiperio“ gretose – Evaldas Kazokaitis. Gynėjas per kiek daugiau nei 24 minutes pelno po 17 taškų. E. Kazokaitis yra vienas taikliausių nuo baudų metimo linijos, šiuos metimus jis realizuoja beveik 93 procentų tikslumu.

Kviečiame penktadienį 19:30 val.  atvykti į „Nykščio namų“ areną palaikyti „KKSC-Elmio“ rungtynėse su „Snaiperiu“! Įėjimas į areną – nemokamas.
RKL sezono namų rungtynės - Anykščių „KKSC Elmis“ - Kauno krepšinio akademija „Snaiperis“
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai