ANYKŠČIŲ KULTŪROS DIENORAŠTIS

Šventinis „Trimito” koncertas „Kalėdinė uvertiūra” - (2016 11 28)

   
Kalėdinė uvertiūra
Kalėdinė uvertiūra
  Artėjant gražiausioms metų šventėms – Šv. Kalėdoms, kai visi puošiame namus, dabiname eglutes ir gyvename laukimu kažko nepaprasto ir stebuklingo, Valstybinis pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas” (vadovas D. Staponkus, vyr. dirigentas U. Vaiginis) kviečia į šventinį koncertą „Kalėdinė uvertiūra” gruodžio 11 d. 16 val. Anykščių kultūros centre. Kartu su kolektyvu kalėdinę nuotaiką dovanos šeimyninis duetas Kristina Zmailaitė (sopranas) ir Edmundas Seilius (tenoras) bei tarptautinių pianistų konkursų laureatas, Azerbaidžano valstybinės filharmonijos direktorius, pianistas Muradas Adigezalzade, dirigentas Dainius Pavilionis. Vakaro programą spalvingai pristatys koncerto vedėja Sigita Stankevičiūtė.

  Skambės populiariausios ir gražiausios Kalėdinės giesmės, dainos, svajingi meilės kūriniai, kviečiantys patirti ir pasinerti į užburiantį Kalėdų pasaulį.

  VPIO „Trimitas“ koncerte  „Kalėdinė uvertiūra“ klausytojų laukia ne tik puikūs ir talentingi atlikėjai, bet ir nuostabi muzika, įžiebsianti kalėdinę dvasią kiekvieno širdyje.

test
NAUJAUSI KOMENTARAI / APŽVALGOS
KOMENTARŲ NĖRA
Rašyti komentarus ir apžvalgas gali tik registruoti vartotojai!
Interneto svetainė „Anykščiai - Kultūros miestas“ (https://www.kulturos-miestas.lt) - Anykščių miesto ir krašto kultūros naujienų, renginių, audiovizualinių resursų bei turizmo informacijos katalogas. Daugiau informacijos >>

Mūsų draugai: EssentHouse, Reklamos archyvai